Нарушител - рекордьор прихвана Пътна полиция в Шумен.  26 електронни фиша

...
Нарушител - рекордьор прихвана Пътна полиция в Шумен.  26 електронни фиша
Коментари Харесай

Пътна полиция връчи 26 фиша за превишена скорост на 41-годишен шуменец за един ден

Нарушител - рекордьор прихвана Пътна полиция в Шумен.  26 електронни фиша за превишена скорост са връчени единствено за ден на 41-годишния мъж от Шумен. Той бил поканен в бранш „ Пътна полиция “ към ОДМВР- Шумен, откакто при осъществена инспекция станало ясно, че има невръчени електронни фишове. Всички са за превишена скорост, а наложените санкции за откритите нарушавания са в размер на 3690 лв.. До момента не са платени.

Друг извършител – рекордьор е 47-годишен гражданин на село Царев брод. За 11 години той има 41 акта, а наказателните му постановления са на стойност 10 589 лв., само че нито една от глобите не е платена. Най-често превишавал скоростта, управлявал и с отнета брошура.

7720 лева са отговорностите на 28 годишен мъж от село Друмево. Той в никакъв случай през живота си не е имал брошура, само че това не му попречило да кара. За 10 години има 28 акта.

За превишена скорост 41-годишен мъж от село Габрица бил засечен от камери на Пътна полиция пет пъти през юни и юли. Мъжът е глобяван с фиш общо 13 пъти, като санкциите му са на стойност 2420 лв.. Платил е единствено 150 лв.. Съставени са му и актове за открити административни нарушавания в размер на 5100 лв., от които е платил 1880.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР